Sax2 Vertical
50% off

More Views

Sax2 Vertical SKU:sax2vertical

Be the first to review this product

Availability: In stock

Sax2 vertical este un radiator vertical din tuburi de otel, de dimensiunea 20x25mm, combinatia perfecta dintre calitate, eleganta si liniaritate. Designul unic si elegant impreuna cu suprafata mare de incalzire, fac ca acest radiator Sax2 Vertical sa fie solutia perfecta cand vine vorba de sistemele moderne de temperatura joasa. Personalizeaza-ti caloriferul cu una din culorile noastre speciale. Liniile si caracterul modular al acestui radiator il fac usor de integrat intr-un design modern si unic.Simtiti-va liber sa alegeti dimensiunile dorite pentru o incadrare perfecta in spatial dvs..

Radiatoarele IRSAP Sax2 Vertical sunt sistemele de incalzire perfecte, nu numai prin designul lor usor de adaptat dar si prin perioada de timp cand vine vorba de a atinge temperature de lucru optima.


Specificatii tehnice

Regular Price: €472.00

Special Price €236.00

* Required Fields

Regular Price: €472.00

Special Price €236.00

Details

TECHNICAL FEATURES • secţiunea circulară cu diametrul de 30 mm; • tuburi în tablă din oţel cu secţiunea dreptunghiular 20x25 mm; • filetarea extremităţii colectorului 1/2” G dx; • presiunea maximă admisă de 4 bar; • temperatura maximă admisă de 95˚C.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Write Your Own Review

You're reviewing: Sax2 Vertical

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Value
Design